Vytápění
topným olejem

vytapeni-topnym-olejem-kopie
ico-program-teplo

Vytápění a ohřev teplé vody extra lehkým topným olejem je vhodné pro rodinné domy, chaty ale i velké komerční prostory. Topení je plně automatické, bezobslužné a plní všechny nejpřísnější emisní normy, takže zajišťuje komfort nejen vám, ale je ohleduplný i k vašemu okolí.

ico-topny-olej

Topný olej

Extra lehký topný olej je nevýbušné palivo, svým chemickým složením a výrobním procesem podobné motorové naftě. Vyznačuje se především vysokou výhřevností a možností dlouhého skladování bez vlivu na kvalitu. Jeho spalováním nevzniká popel a díky námi používaným kvalitním kondenzačním kotlům také minimum škodlivin v odcházejících spalinách, takže je šetrný k životnímu prostředí.

ico-pozadavky

Požadavky na prostor

Olejové vytápění není náročné na prostor. Kotel a nádrž na olej je možné umístit na plochu menší než 3m2. K nádrži navíc není potřeba budovat záchytnou jímku a z nádrže také neuniká žádný zápach.

ico-solarni-panely

Připojení solárních a dalších systémů

Kotel na topný olej je možné připojit jak na topnou soustavu s radiátory, tak také na podlahové topení. Do topného systému je zároveň možné připojit i další způsoby ohřevu, jako například tepelné čerpadlo, solární panely na ohřev vody a podobně.